نانوتکنولوژی برای محصول پنبه: بررسی
کد مقاله : 1092-COTTONCRI3
نویسندگان
Raoudha Khanfir Ben Jenana *
Higher Institute of Agronomy - Chott Mariem University of Sousse-Tunisia
چکیده مقاله
محصولات پنبه به دلیل تغییرات آب و هوایی و کاهش منابع و تنوع زیستی در معرض تهدید هستند. یک انقلاب کشاورزی جدید برای افزایش تولید و تضمین کیفیت به روشی پایدار مورد نیاز است. نانوتکنولوژی می تواند به پایداری کشاورزی کمک کند. با پیشرفت در فناوری نانو، نانوذرات (NPs) در زمینه های مختلف کاربرد دارند. نقش مثبت آنها در محیط زیست، به ویژه در اکوسیستم گیاهی، امروزه به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. بسیاری از نانومواد برای کاربردهای کشاورزی و همچنین نانو کودها و نانو آفت کش ها ساخته شده اند که به منظور کاهش مقدار مصرف کودها و آفت کش ها طراحی شده اند. علاوه بر این، استفاده از محصولات نانویی برای حفاظت از محصولات می‌تواند تأثیرات ناشی از کشاورزی بر محیط‌زیست را به میزان قابل توجهی کاهش دهد، به این ترتیب یک جایگزین سازگار با محیط زیست است. بررسی حاضر مروری بر پیشرفت‌ها در زمینه نانوتکنولوژی ارائه می‌کند و چالش‌ها و احتمالات مربوط به استفاده از NPs در جنبه‌های مختلف در محصول پنبه را نشان می‌دهد.
کلیدواژه ها
نانوتکنولوژی، نانوذرات، محصول پنبه، پارامترهای فیزیولوژیکی و بهداشت گیاهی زراعی.
وضعیت: پذیرفته شده برای ارائه شفاهی